Hode

Nyheter


Wenche Myhre forferdet. 06.09.17:42

(Oslo -Se & Hør) Wenche Myhre skal ha brutt all forbindelse med omverdenen da hun hørte ryktene om R.O.S.E.s nye dans. R.O.S.E. har vært i søkelyset tidligere, under Momarkedet '97 da konfransier'en ville ha det til at R.O.S.E.s show var det største som hadde vært siden Wenche's show noen år tidligere. Etter den dagen av har Myhre ikke villet høre snakk om R.O.S.E. og nå har hun altså låst seg inne på rommet sitt for å lage en slager som skal ta opp kampen med R.O.S.E.


Eli forblir taus. 05.09.19:55

(Portveien 2 -NTB) Eli Rygg er fra seg av sinne etter å føle seg snytt av vennene i R.O.S.E. Giraffen skal ha det til at Eli brøt sammen og brast i gråt etter at hun hadde konfrontert Torgard med ryktene og han hadde svart med "VENT OG SE". Skal R.O.S.E. slippe ny dans? Kommer Portveien 2 med nok en ny episode i morgen?


Eli er taus. 05.09.99 19:49

(Portveien 2 -Se & Hør) "Ryktene NTB offentliggjorde i går kan verken bekreftes eller avkreftes" sier Eli, mangeårig venn av guttene i R.O.S.E. "Jeg regner med at Torgard, Sveinung, Anders og Fredrik ville sagt noe hvis det stemte, de er jo tross alt nære venner". Se & Hør erfarer at R.O.S.E.-gutta har ført Eli og Jarle bak lyset tidligere da de danset en halv-improvisert dans til musikk av Stryper på Disciple Punks-Festivalen for drøyt ett år siden.


Driver de dank eller kommer en ny dans? 04.09.99 22:31

(Oslo/New York -NTB) Vi har av mer eller mindre sikre kilder fått høre at R.O.S.E. muligens slipper en ny dans på en opptreden om ikke så altfor lenge. Nyheten får stor oppmerksomhet internasjonalt da gruppa, Rett Og Slett Elendig, ikke har laget én dans de siste to åra. Mange har spekulert i om det skyldes ren "dankisme" blant R.O.S.E.-medlemmene eller om presset har vært for hardt. Svaret på gåten vites ikke, men vi håper at supergruppa gjør alvor av ryktene de selv påstås å ha satt ut. Vi venter i spenning.