Hode

 

Allerede medlem? Trykk her!

Det verste av alt er at R.O.S.E. har en enda elendigere fanclub! Primus motor i fanclubben er vår alles Randi, mora til Torgard og Sveinung som tar seg av all økonomi i R.O.S.E. En stor takk til henne forresten! Men det er egentlig Sveinung som er den store fanclub o'sjef.

Du får masse igjen ved å betale 30 kroner som medlem:

Først og fremst hjelper du R.O.S.E. med å reise rundt og spre evangeleiet om Jesus til alle folkeslagene i umiddelbar nærhet. Som om ikke det var nok, får du "en R.O.S.E. avis" hjem i posten til deg gaaaaaaaaanske ofte! Tenk om du er på et slektstevne, snabla kjedelig. Du veit ikke hvor du skal gjøre av deg, alt pratet om tante Olga og Ågot som satte ny rekord i tandem-strikking i '38 tar kverken på alle under 80. Du vil mye heller høre om hvilke mektige underverker Gud har gjort i det siste, lese vitnesbyrd til nyfrelste og kanskje til og med le litt av fire raringers feite bevegelser til snål musikk samt få tilbud på t-skjorter, gensere og videoer med Right Religion djervt prangende. Da veit du hva du skal gjøre...

Å bli medlem koster 4 døde presidenter, men vi er jo i norge så da regner vi om valutaen til døde kunstnere og diktere og ender opp med 30. For de gavmilde er det fullt mulig å bli æresmedlem og da betaler man 50 kroner og får navnet sitt skrevet i avisa med kursiv. For 100 daler får du navnet ditt i kursiv og fet, og vi slenger med strek under på kjøpet!

Skriv til Sveinung og meld deg inn!! Husk å skriv navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato!