Hodet

For en tid tilbake hadde vi i R.O.S.E. en glimrende idé, om vi så skal si det selv. Overalt tuslet det nyutsprungne punkere som plutselig skulle ha sterke meninger! Mange av de kjøpte seg "Bad Religion"-tee's og hettegensere. Vi så det som nødvendig at et alternativ måtte på banen, og Fredrik satte seg ned og tegna "Bad Religion"-skjorta med et par mindre modifikasjoner. Da ble det til ei skjorte som det stod "Right Religion" på (næææ, så... øh.. oppfinnsomt) uten forbudt-streken over korset.

Og nå appellerer vi til deg, du som synes forgjengeren til "Right Religion" var steinbra eller du som vil være en liten friker og gå mot strømmen. Uansett vil denne universal-skjorta ta seg fabelaktig godt ut til alle anledninger, fest eller hverdags. Antallet er begrensa til neste gang vi trykker opp, så skyndt deg...

 

Right Religion T-Shirts og Hettegensere!!!

Skjorta koster ikke flesk, bare 149 kr. Hettegensere koster 349. Medlemmer av "en R.O.S.E. fanclub" får rabatt*.  I tillegg til vår pris tar vårt kjære nasjonale postvesen penger for porto og ekspedisjon.

Navn:
E-mail:
Adresse:

Er du medlem av "en R.O.S.E. fanclub"? Ja:     Nei:   
Telefonnummer:
Bestilling: Antall:
         Antall:*Gjelder kun hettegenser:   Vanlige medlemmer: -15kr, Æresmedlemmer: -30kr, SuperÆresmedlemmer: -40kr, SuperAboveAllÆresmedlmmer: -50kr.