Ganske tøff grafikk på denne sida'hæ?
Schtilig assGratis web e-mail!!!

r. o. s. e. no

rose.no lanserer nytt mailsystem! Alle kan få navn@rose.no! Gleden er formelig til å ta og føle på! Mail postmaster@rose.no for signup. For de som allerede benytter rose-mail, her er linkene til sidene som dere har masa om så lenge: WebmailOppsett for epostprogram.

Andre henvendelser som foreksempel glemt passord: postmaster@rose.no


Sjekk FOR ALL DEL ut GospelJRs intervju med R.O.S.E.  fra Skjærgårdsgospel! Asså, du må ikke, men du kan... hvis du vil.


Vår kjære rett og slett elendige hjemmeside holdt til en god andre plass i Gospelawards avstemming. Vi gratulerer de andre grøthuene som vant og merker oss at vi faktisk ikke kom på sisteplass. Sånn midt på treet, greit det vel?


O fæst o glæde, sjekk bildekavalkaden!


"Nye bilder oooo jeeeee" sier Anders. "Ser ut som Grandi smaker" sier Sveinung. "O'fæst o'glæde" sier Torgard. "Bedre enn... enn..." sier Fredrik for han fant ikke på noe gøyere.


HÆ?? Ny dans???

-Spekulasjon eller realitet? FINN UT!!


ette er oss. Vi som kaller oss R.O.S.E. Vi vil nå bruke litt tid på å ønske deg velkommen sånn at du skal føle deg hjemme, og kanskje bli litt varm i trøya. Vi vet, det er alltid kjempeskummelt å komme et sted du aldri har vært før, og treffe nye folk. Vi har mye av disse erfaringene, vi som nå begynner å få skjegg på haka. Men vi er snille…har vi hørt engang. Så for å få unna den verste isfronten, vil vi nå ønske deg veldig velkommen her vi nå er samlet i dag.

Du, du er velkommen, du. Ja, vi er så glade for at du stakk innom. Høres dette overfladisk ut? Hm, ja – det er nok det. Men hadde vi kjent deg, så hadde vi nok sagt det samme. Uansett, håper du får en fin dag i dag samt en god sørf. Denne sida er konstruert av oss, for deg. Bruk tida godt, sleng innom med en hilsen, verv deg inn i klubben vår, kjøp en genser, gi oss ris, send kake i posten og vær glad. Lykke til og god tur.

Veldig hilsen i kronologisk rekkefølge:

Anders, Torgard, Fredrik, Sveinung – også kjent som R.O.S.E., Rett Og Slett Elendig...

Gutta

The Final Counter

 anicount.gif (9789 bytes)

f
Skriv til oss på post@rose.no !

f

Halvårets Bibelvers

f f
f

"Vi vil ikke rose oss ut over alle grenser, men bare innenfor det område Gud har tildelt oss, nemlig å nå fram like til dere."

f
f

2. Kor 10:13

f